Leiding

Leidersgroep 2023-2024

Piepers

Eva


KOEKOEEEEEK
Mijn naam is Eva, ik ben 17 levensjaren jong en zit nu in mijn laatste jaar techniek wetenschappen. Je vindt mij elke maandag, woensdag en vrijdag op het hockeyveld van Ieper en als ik daar niet ben dan kan je me vinden in de statie van BOE! Ik verlang al om alle nieuwe en oude gezichtjes te leren kennen/ terug te zien!! Hopelijk tot zaterdag want ik heb er al ZIN IN!!!!

Willem


Dag BOE!-vriendjes
Ik ben Willem, reeds 2 jaar fiere BOE!-leider. Vanaf dit jaar ben ik vaak te vinden in Gent, want ik begin namelijk aan een Bachelor of Laws in de rechten. Mijn grote passie -naast BOE! natuurlijk- is muziek. Vorig jaar studeerde ik af aan dé Academie in Ieper in de afdeling piano en daarbovenop speel ik in een bandje, genaamd Back in Reverse, waarbij ik basgitaar speel. De foto die je hiernaast ziet is dan ook getrokken tijdens ons optreden op de vorige editie van het streekbierenweekend.
Tot op de activiteit!

Emiel G


Hallo allemaal, mijn naam is Emiel en ik ben 18 jaar oud. Met veel enthousiasme zal ik dit jaar leiding geven aan onze kleinsten, de piepers. Sinds september kan je me door de week in Gent vinden waar ik burgerlijk ingenieur studeer. Naast BOE! maak ik graag tijd om met mijn vrienden af te spreken en af en toe eens te lopen. Samen met mijn medeleiding zullen we er weer een spetterend jaar van maken. Tot op de volgende activiteit!


Cameron


Ik ben Cameron. Ik ben 18 jaar en begin aan mijn derde jaar leiding.

Ik studeer rechten aan de UGent en in mijn vrije tijd hou ik van surfen en dingen doen met mijn vrienden.

Mijn favoriete bezigheid is natuurlijk BOE!. Ik doe niks liever dan op zaterdag leiding komen geven in de leukste jeugdbeweging van het land.

Dussss

Tot op de mega toffe activiteiten!

Kaat


Hallooooo lieve piepers

Ik ben Kaat, 21 jaar en ik kijk er heel erg hard naar uit om jullie op zaterdag te entertainen in BOE! Dit jaar start ik aan mijn 6de jaar als leidster, waarvan mijn 4de aan de piepers.

Tijdens de week kun je me vinden in Leuven waar ik voor kinesist studeer. Naast BOE! ga ik graag lopen of wandelen met onze hond, skeeleren,… of spreek ik af met vrienden.

Mijn eigen pieperjaren heb ik met heel veel spijt overgeslaan, maar samen met Eva, Cameron, Willem en Emiel hoop ik jullie warm te kunnen maken om nog vele jaren naar BOE! te komen.

Tot dan :)))

Kaat

Sloebers

Simon


HEYY!

Ik ben Simon Bisschop,

Ookal kennen jullie me nog niet

Toch ben ik blij dat je me nu om de twee weken ziet,

Want de pret in BOE! kan niet op


Maar wat doe ik anders door de dag?

Tjah, in Bikschote is er niet veel te doen

En mijn lievelingskleur is rood, niet groen

Dus zaterdag groet ik jullie met een lach!


Linde


Dag BOE-leden!! Ik ben Linde en ik ben 21 jaar. Dit is mijn zesde jaar dat ik leidster ben in BOE!, dit jaar mag ik aan de sloebers leiding geven. Ik ben dit jaar afgestudeerd als vroedvrouw en nu is het een hele zoektocht naar de ideale job. Voorlopig werk ik bij familiehulp waar ik voor zieke kindjes mag gaan zorgen. Ik verlang altijd naar het weekend om leiding te mogen geven in BOE!, waar ik al 12 jaar om de twee weken de zaterdag mij amuseer. Ik hoop dat het dit jaar een mooi en tof jaar kan zijn. Tot snel!!!


Joran


HeyhoiIk ben Joran, 17 jaar en ik zit op ter groene poorte in brugge op school en daar leer ik voor bakkerij . Verder zijn mij hobby’s BOE! En af en toe iets lekkers bakken. Dit jaar ben ik leider bij de sloebers en daar gaan we een tof jaar van maken!Tot zaterdag!

Fien


Koekoek, Ik ben Fien en ben 18 jaar. Het is ondertussen al het derde jaar dat ik deel uitmaak van deze leuke leidingsgroep. Ik studeer Biologie in Gent en naast BOE! speel ik ook nog hockey. Ik geef dit jaar met veeeel plezier leiding aan de lieve sloebertjes!!!


Iann


Hey hoi allemaal

Ik ben Iann, een van de leiders voor de sloebertjes dit jaar.

Ik ben 17 (bijna 18) en studeer in Gent Fysica en Sterrenkunde.

Buiten BOE sport ik ook heel graag en dit dan vooral fitness.


Tot zaterdag!!

Trotters

Louis D


Hallo iedereen! Ik ben Louis en ben 17 jaar. Dit jaar geef ik leiding aan de trotters. Tijdens de week vind je mij op de werf als dakwerker. Tot in BOE!


Emiel C


Joeeechoeee, Emiel hier!
Ik ben 19jaar en geef dit jaar leiding aan de trotters. Ik zit in mijn 2e jaar industrieel ingenieur bouwkunde in Gent. Naast Boe! hou ik er van om uit te gaan met mijn vrienden. Als ik dan nog tijd over heb doe ik aan sport.


Thibo


Hallo ik ben Thibo, ik zit sinds de spetters in boe. tijdens de week zit ik in Vives in Kortrijk. Je vindt me om de twee weken de zaterdag in boe!

Anna


Hey heyyy, ik ben Anna. Dit jaar geef ik leiding aan de trotters. Ik zie dit helemaal zitten en hoop natuurlijk jullie ook. Ik ben 16 en zit in mijn laatste jaar in het middelbaar in Poperinge, waar ik economie wiskunde studeer. Naast BOE! speel Ik ook basket in ieper. Hopelijk zie ik jullie er op elke activiteit weer!Doeiiiii


Douwe


Hallo ik ben Douwe en dit is mijn vijfde jaar dat ik leiding geef. Dit jaar geef ik voor de eerste keer leiding aan de trotters. In de week ben ik terug te vinden in Gent waar ik industrieel ingenieur studeer. In het weekend ben ik vaak terug te vinden in BOE!. Ik heb er alvast super veel zin in hopelijk jullie ook. Tot in BOE!

Kastaars

Marthe


Hoi allemaaalllll Ik ben Marthe, het is mijn 5e jaar in BOE als leidster. Je kon me al 3 jaar terugvinden bij de piepers, maar dit jaar vind je me terug bij de kastaars. :)


Tijdens de week vind je me terug in Gent, daar studeer ik voedings- en dieetkunde. Naast BOE heb ik geen andere hobby’s, maar ik hou heel erg van koken en samen zijn met vrienden.


Ik kijk er naar uit om jullie om de 2 weken terug te zien!!

Tot dan!! Xx

Arthur


Hallowkes Ik ben Arthur. Ik ben 19 jaar en woon in Ieper. Naast Boe kunnen jullie mij vinden in Gent waar ik diergeneeskunde studeer. Voor mij was het vorig jaar in BOE een topjaar met veel leute en goeie humor en hoop er dit jaar met jullie weer een jaartje vol plezier van te maken.

Anthon


Hallo ik ben Anthon en dit is mijn zesde jaar dat ik leiding geef. Dit jaar geef ik leiding aan de kastaars. Ik ben 21 jaar, doorheen de week vind je mij terug in Gent. Daar studeer ik elektromechanica automatisering. In het weekend vind je mij terug op het voetbalveld of in BOE!
Ik heb er alvast super veel zin in, hopelijk jullie ook! Tot in BOE!!!

Birgen


Hey hallowkess, mijn naam is Birgen en ik zit al in Boe! sinds het eerste leerjaar. Ik ben nu 3e jaar leider maar dat maakt het niet minder spannend! Ik ben 18 jaar en ik studeer sport en bewegingswetenschappen aan de Ugent. Mijn hobby’s zijn tennis, zwemmen, muziek en natuurlijk ook Boe! In mijn vrije tijd spreek ik ook soms af met vrienden.

Hopelijk zie ik jullie snel in statie!!

Spetters

Robbe


Hallo, allemaal

Ik ben Robbe, student Industrieel Ingenieur Elektromechanica te Gent.

In het weekend maak ik graag tijd om naar BOE! te komen, waar ik ondertussen al aan het zesde jaar als leider toe ben.

Voor de rest zijn mijn hobby’s vooral iets eten of drinken met vrienden.Tot dan he!

Jarne


Hallokes allemaal!
Ik ben Jarne Debusschere en ik ben 21 jaar. Al vanaf het eerste leerjaar zit ik met plezier in de beste jeugdbeweging van Ieper en omstreken.. Tijdens de week kan je me in Kortrijk vinden waar ik autotechnologie studeer. In het weekend vind je me vooral terug in Boe! en ik jou de zaterdagnamiddag hopelijk ook!
Tot in Boe!

Jelle


Dag vriendjes & vriendinnetjes

Ik ben Jelle, de broer van Marthe M. Dit jaar geef ik leiding aan de Spetters. Ik ben 22 jaar en zit al 12 jaar in Boe.Mijn hobby’s zijn natuurlijk Boe! Tijdens de week kijk ik volop uit naar de activiteit die ik mag geven de zaterdag. Jammer wel maar om de 2 weken. Ik ben er zeker van dat de leiding wel voor een tof jaar zal zorgen. Tot in Boe !!!

Jarne

Eloïse


Dag iedereen Ik ben Eloise en ik ben 21 jaar. Ik ben als piepertje in BOE! begonnen en dit is ondertussen al m’n 6de jaar als leidster en mijn 2de jaar als hoofdleidster van BOE! Tijdens de week vind je me in Gent waar ik criminologie studeer. Ik ben een enorme fan van een dansje placeren, een babbeltje slaan en een lekker happeke eten. Ik zal met veel plezier de (groep) om de 2 weken ontvangen aan de statie en er weer een superleuk jaar van maken!!! Veel liefs x

Aspi's

Louis G


Hallo!! Ik ben Louis en ik ben 16 jaar. Met alle andere aspis zijn wij de jongsten in deze super leuke leiding. Ik bezorg eerst de piepers, dan de trotters en dan de sloebers een tof trimester met zoveel mogelijk speelplezier. Ik doe wetenschappen-wiskunde in het College van Ieper. Buiten BOE! doe ik ook nog voetbal. Tot op de activiteiten!!

Mirte


Heyy! Ik ben Mirte en ik ben 15 jaar. Ik zit in het vijfde middelbaar in het College Ieper en doe wetenschappen wiskunde. Mijn hobby´s zijn natuurlijk BOE! maar naast BOE! speel ik ook basketbal in Ieper.
Als nieuwe aspi kijk ik enorm hard uit naar de activiteiten met jullie!
Tot dan!!!


Wies


Heyhoi
Ik ben Wies en ben 16 jaar. Ik zit al in BOE! van toen ik een klein piepertje was. In Brugge ga ik naar school en daar volg ik de richting bakkerij. Naast BOE! ga ik ook nog naar de muziekschool. Hopelijk zie ik veel van jullie blije gezichtjes terug op zaterdag!

Lily


Hey hoi allemaal! Ik ben Lily Goethals en ik ben Aspi dit jaar. Ik ben een zeer energiek en aanwezig persoon. Het is al sinds het 2de leerjaar dat ik in BOE zit. Mijn hobby/sport is boogschieten. Op school volg ik de richting Creatie en mode en dit nu al voor mijn vijfde jaar. Ik kijk er al naar uit om leiding te kunnen geven. TOT DAN!!!!


RobbeLennert


Hey iedereenMijn naam is Lennert en ik ben 16 jaar. Ik ga naar school in het Heilige Familie maar ik ben natuurlijk veel liever in BOE! om leuke spelletjes te spelen. Ik zie het enorm zitten om leiding te geven aan al deze toffe bendes. Tot zaterdag!!

Lennert


KeileyWegens de privacy accepteert de leiding geen vriendschapsverzoeken van ouders of leden in Boe op sociale media. Dank voor uw begrip! U kunt ons altijd bereiken via info@jeugdwerkingboe.be of via onze Facebook pagina!